TALNE PLOŠČICE NOTRANJE IN ZUNANJE

Nudimo širok izbor keramike prve kvalitete različnih vrst in dimenzij.

Dimenzije se gibljejo od 5×5 cm (mozaiki); 10×10 cm, 20×20 cm, 30×30 cm.. (standardne velikosti); 20×60 cm, 20×75 cm, 30x60cm , 45×45 cm , 60×60 cm… (ploščice večjih dimenzij, kar zmanjša površino fug in omogoča lažje čiščenje) do ploščic zelo velikih dimenzij  – 60×120 cm, 90×90 cm, 270×90 cm, kar zraven lažjega vzdrževanja doda ambientu moden videz.

Izbirate lahko med stenskimi ploščicami z glineno osnovo, kjer so dodani različni premazi. S tem dosežemo raznolikost v barvi, sijaj ali mat površino, različne tridimenzionalne strukture – ki so navadno del dekorjev.

Vse talne ploščice pa so GRANITOGRES, ki zraven gline vsebujejo veliko naravnih kamnov, kar jih naredi še bolj odporne od navadne keramike. Primerne so za talno gretje v vseh bivalnih prostorih. Za kuhinje, kopalnice in zunanje površine (terase, balkone, stopnice..), kjer je veliko vlage. Prav tako za kurilnice, pralnice, vinske kleti, prostore namenjene proizvodnji oz. predelavi in drugih industrijskih objektih. Ena velikih prednosti granitogres ploščic je njihova vpojnost, trdota in odpornost na temperaturne razlike (vročina, zmrzal), na vlago in plesen. Odporne so na vpijanje različnih tekočin od navadne vode do različnih baz, kislin in soli. Kapljice vode se zato na površini obdržijo, od koder z lahkoto zdrsijo ali jih obrišemo.

Prav tako je pri granitogres ploščicah možna izbira različnih imitacij materialov, kot so imitacija lesa, betona, kamna in marmorja..

To so le nekateri primeri dimenzij in imitacij, izbira je še veliko bolj pestra in odvisno od vašega okusa, potreb ter želja.

POšljite povpraševanje